Дочакахме го това лято, момичета  – тук е! Навлизаме в най-хубавия

...
Дочакахме го това лято, момичета  – тук е! Навлизаме в най-хубавия
Коментари Харесай

Най-красивите плажове в Италия и Гърция, които да посетим

Дочакахме го това лято, момичета  – тук е! Навлизаме в най-хубавия и най-желания период в годината. Два-три къси месеца, в които дните са други – пътуваме повече, усмихваме се повече, мечтаем повече, живеем повече!

За да отпразнуваме лятото, сме ви подготвили една безгрижна графа, в която ще представяме местата, усета, страстите... Така че преди да отлети, да имаме доста от това сгряващо възприятие на спомените, което ще ни води до идващото лято.

Незабравимото ни лято изискуем и на нашата DSK-Wizz Air кредитна карта, която тъкмо в този момент предлага най-нужното: гратис участие в Wizz Discount Club, специфична бонус стратегия, отстъпки и още доста! Възползвайте се!

Който е бил тук-там из Гърция и Италия е наясно, че не е нужно да върви на Карибите, с цел да види хубав плаж. Европа, освен че си има задоволително острови, предлага и едни от най-красивите плажове на земята! Забравете презокеанските полети, някои от тези места са елементарно налични единствено с един полет на WizzAir, и на всички места можете да се разплащате с DSK-Wizz Air кредитна карта, като в същото време се ползвате от всичките й преимущества.



Разбира се, стартирам с Италия , освен тъй като е в сърцето ми, само че и тъй като предлага огромни прелести. От девствените бели пясъци на Липари до нежното плажно розово на Кала ди Риото в Сардиния, от черните на Стромболи до алените и жълтите брегове на Порто Феро. В Италия можете да видите плажове във всички цветове на дъгата... ето ги.

Остров Будели в Сардиния предлага място, където можете да събирате слънце на розов пясък.



Истински бял плаж можете да видите на остров Липари. Разположен в сърцето на една от най-ценните перли на Еолийските острови, Белият плаж е наименуван по този начин, тъй като може да се похвали с лъчисто бял пясък, който блества от целувката на слънцето.



Черният плаж на о-в Стромболи , още веднъж част от Еолийските острови, е в действителност такъв – дългата черна плажна линия контрастира неповторимо с кристално ясния цвят на водата.



Като приказваме за най-впечатляващите плажове с цветовете на дъгата в Италия, няма метод да се пропусне и искрящия в огнени багри бряг на Порто Феро в Сардиния .



И още веднъж в Сардиния можете да се насладите на кварцов плаж! Светъл, преливащ се микс от розово, светлосиньо и бяло – поради тези цветове си коства да видите брега на Ис Арутас . Той се състои от дребни кварцови зърна, които дружно основават хубав перлен резултат, а той прекрасно хармонира на кристално чистите води.



А в този момент напред към Гърция! 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР